Čokoládový bezlepkový koláč

| 06. 05. 2018 |

«Späť

  • 250 g uvarenej fazule
  • 2 vajcia
  • 100 g horkej čokolády
  • 100 g hnedého cukru (rozmixovaného na prášok)
  • 1 vanilkový cukor
  • ½ prášku do pečiva Alnatura

 

Vajcia s cukrom dôkladne vyšľaháme. Uvarenú fazuľu odkvapkáme, rozmixujeme a pridáme do nej prášok do pečiva. Horkú čokoládu roztopíme a zamiešame spolu s fazuľou a vanilkovým cukrom do vyšľahaných vajec (čokoláda a fazuľa pritom nesmie byť horúca). Dôkladne premiešame (vyšľaháme).
Zmes nalejeme na malý plech a pečieme pri teplote 200 °C asi 20 - 30 min (tak, aby v strede koláč nebol lepivý). Po vychladnutí podávame.
Môžeme podávať aj s ovocím a so šľahačkou.

Mnohé ďalšie zaujímavé, chutné a zdravé jedlá môžete ochutnať na našich kluboch zdravia.

You need to upgrade your Macromedia Flash Player! Get Macromedia Flash.