Jesenná zelenina s gaštanmi

| 15. 11. 2018 |

«Späť

  • brokolica
  • mrkva
  • cvikla
  • ružičkový kel
  • iná vhodná zelenina (zeler, petržlen...)
  • jedlé gaštany
  • orechový, tekvicový alebo repkový olej
  • citrónová šťava
  • soľ

Zeleninu očistíme, nakrájame a každú zvlášť krátko tepelne upravíme, ideálne na pare. Zelenina by mala byť ešte mierne chrumkavá a šťavnatá (brokolica by nemala stratiť peknú zelenú farbu...).
Gaštany nakrojíme, upečieme (alebo inak tepelne upravíme), olúpeme a nakrájame.
Zeleninu a gaštany zamiešame, dochutíme olejom, citrónovou šťavou a soľou.

Obmeny: Môžeme použiť ľubovoľné zmesi jesennej zeleniny.

You need to upgrade your Macromedia Flash Player! Get Macromedia Flash.